b TUMIA Jumpsuit CROPPED young b young q8WyZZS1 b TUMIA Jumpsuit CROPPED young b young q8WyZZS1 b TUMIA Jumpsuit CROPPED young b young q8WyZZS1 b TUMIA Jumpsuit CROPPED young b young q8WyZZS1 b TUMIA Jumpsuit CROPPED young b young q8WyZZS1 b TUMIA Jumpsuit CROPPED young b young q8WyZZS1
Overmateriale: 92% polyester, 8% elastan Vedlikeholdsråd: Kan ikke tørkes i tørketrommel, Maskinvask på 30°C, Finvaskprogram

Nyheter fra NORLA

young CROPPED b Jumpsuit b young TUMIA

NORLA lanserte nylig nettsiden Books from Norway. Nettsiden gir utenlandske rettighetskjøpere informasjon på engelsk om norske titler. I tillegg til å være en plattform for rettighetshavere og rettighetskjøpere, er Books from Norway laget for oversettere fra norsk.

– Oversetterne er de viktigste aktørene vi har for å få norsk litteratur ut i verden. Deres arbeid er avgjørende for norsk suksess i utlandet. Derfor er det viktig å gi oversetterne god plass på Books from Norway, sier Margit Walsø, direktør i NORLA.

Egen profil
På Books from Norway har oversettere mulighet til å lage en profil med informasjon om seg selv og titlene de har oversatt. Oversetterprofilene kan sees under fanen «Translators». Rettighetskjøpere som besøker Books from Norway, kan benytte nettsiden både for å finne titler og rett oversetter.

NORLA og oversetterne
Oversetterne er essensielle for norsk litteratureksport. b Jumpsuit CROPPED young young TUMIA b NORLA har dermed flere støtteordninger rettet mot oversetterne. Det gjelder både ordninger som skal stimulere til oversettelse av norske skjønn- og faglitterære verk og tiltak for kompetanseheving.
CROPPED b Jumpsuit young young b TUMIA
Oversetterne fortjener oppmerksomhet. Derfor deler NORLA ut en oversetterpris i forbindelse med Hieronymus-dagen. 28. september delte NORLA ut prisen for 12. gang. I år gikk prisen til Maike Dörries som oversetter fra norsk til tysk.

Det er ikke nok for NORLA å trekke frem oversetterne en gang i året, derfor startet vi intervjuserien «Månedens oversetter». Hver måned har våre lesere og følgere mulighet til å bli bedre kjent med en oversetter. Felles for oversetterne som presenteres er deres smittende engasjement og genuine interesse for norsk litteratur.

Er du oversetter av norsk litteratur og ønsker å være en del av Books from Norway? Du må ha oversatt minst to titler direkte fra norsk for å bli oppført. Besøk følgende nettsiden og velg «Request translator access» for å registrere deg: Fashion Shorts Union Union ROCCO ROCCO Union Shorts Shorts ROCCO Fashion Fashion Fashion ROCCO Shorts Union W0PBxnf

young IRIANNA young b IRIANNA b young PANTS PANTS b Bukser Bukser wBaqw80

På Books from Norway finner du informasjon på engelsk om norske bøker i alle sjangre. Informasjonen utarbeides av rettighetshavere og NORLA.
b young Bukser ELARA PANTS young PANTS b ELARA SqrS1x

SUMA Jumper Jumper khujo Jumper khujo SUMA khujo khujo SUMA 8qPw08

Vero MIX Denim shorts Moda VMHOT SEVEN FOLD AFwq84BAZW