Bluser Vince OFF STRIPE BELL SPECTATOR Camuto 00xwCPf Bluser Vince OFF STRIPE BELL SPECTATOR Camuto 00xwCPf Bluser Vince OFF STRIPE BELL SPECTATOR Camuto 00xwCPf Bluser Vince OFF STRIPE BELL SPECTATOR Camuto 00xwCPf Bluser Vince OFF STRIPE BELL SPECTATOR Camuto 00xwCPf
Overmateriale: 92% polyester, 8% elastan Vedlikeholdsråd: Kan ikke tørkes i tørketrommel, Maskinvask på 30°C

Nyheter fra NORLA

STRIPE SPECTATOR BELL Camuto Bluser Vince OFF

NORLA lanserte nylig nettsiden Books from Norway. Nettsiden gir utenlandske rettighetskjøpere informasjon på engelsk om norske titler. I tillegg til å være en plattform for rettighetshavere og rettighetskjøpere, er Books from Norway laget for oversettere fra norsk.

– Oversetterne er de viktigste aktørene vi har for å få norsk litteratur ut i verden. Deres arbeid er avgjørende for norsk suksess i utlandet. Derfor er det viktig å gi oversetterne god plass på Books from Norway, sier Margit Walsø, direktør i NORLA.

Egen profil
På Books from Norway har oversettere mulighet til å lage en profil med informasjon om seg selv og titlene de har oversatt. Oversetterprofilene kan sees under fanen «Translators». Rettighetskjøpere som besøker Books from Norway, kan benytte nettsiden både for å finne titler og rett oversetter.

NORLA og oversetterne
Oversetterne er essensielle for norsk litteratureksport. Vince OFF STRIPE Camuto SPECTATOR Bluser BELL NORLA har dermed flere støtteordninger rettet mot oversetterne. Det gjelder både ordninger som skal stimulere til oversettelse av norske skjønn- og faglitterære verk og tiltak for kompetanseheving.
Camuto Vince BELL OFF STRIPE SPECTATOR Bluser
Oversetterne fortjener oppmerksomhet. Derfor deler NORLA ut en oversetterpris i forbindelse med Hieronymus-dagen. 28. september delte NORLA ut prisen for 12. gang. I år gikk prisen til Maike Dörries som oversetter fra norsk til tysk.

Det er ikke nok for NORLA å trekke frem oversetterne en gang i året, derfor startet vi intervjuserien «Månedens oversetter». Hver måned har våre lesere og følgere mulighet til å bli bedre kjent med en oversetter. Felles for oversetterne som presenteres er deres smittende engasjement og genuine interesse for norsk litteratur.

Er du oversetter av norsk litteratur og ønsker å være en del av Books from Norway? Du må ha oversatt minst to titler direkte fra norsk for å bli oppført. Besøk følgende nettsiden og velg «Request translator access» for å registrere deg: Fashion Shorts Union Union ROCCO ROCCO Union Shorts Shorts ROCCO Fashion Fashion Fashion ROCCO Shorts Union W0PBxnf

Passionata EMBRASSE MOI EMBRASSE Underbukse Passionata MOI HIPSTER PzgAqU

På Books from Norway finner du informasjon på engelsk om norske bøker i alle sjangre. Informasjonen utarbeides av rettighetshavere og NORLA.
Truser Truser CHEEKY CHEEKY Passionata Passionata Passionata CHEEKY dHqfT0d

SUMA Jumper Jumper khujo Jumper khujo SUMA khujo khujo SUMA 8qPw08

Lauren SHEEN PACKBLE Lauren Ralph Dunjakke PEARL REMOVABLE Bq7n5t