amp;Odd amp;Odd Even Even Jerseykjole amp;Odd amp;Odd Jerseykjole Even Jerseykjole Even qUtxdnaB amp;Odd amp;Odd Even Even Jerseykjole amp;Odd amp;Odd Jerseykjole Even Jerseykjole Even qUtxdnaB amp;Odd amp;Odd Even Even Jerseykjole amp;Odd amp;Odd Jerseykjole Even Jerseykjole Even qUtxdnaB amp;Odd amp;Odd Even Even Jerseykjole amp;Odd amp;Odd Jerseykjole Even Jerseykjole Even qUtxdnaB
Overmateriale: 51% polyester, 43% bomull, 6% elastan Materiale: Ribbestrikk Vedlikeholdsråd: Kan ikke tørkes i tørketrommel, Maskinvask på 30°C, Finvaskprogram

Nyheter fra NORLA

Even amp;Odd Jerseykjole Even Even Jerseykjole amp;Odd amp;Odd Jerseykjole Even amp;Odd

NORLA lanserte nylig nettsiden Books from Norway. Nettsiden gir utenlandske rettighetskjøpere informasjon på engelsk om norske titler. I tillegg til å være en plattform for rettighetshavere og rettighetskjøpere, er Books from Norway laget for oversettere fra norsk.

– Oversetterne er de viktigste aktørene vi har for å få norsk litteratur ut i verden. Deres arbeid er avgjørende for norsk suksess i utlandet. Derfor er det viktig å gi oversetterne god plass på Books from Norway, sier Margit Walsø, direktør i NORLA.

Egen profil
På Books from Norway har oversettere mulighet til å lage en profil med informasjon om seg selv og titlene de har oversatt. Oversetterprofilene kan sees under fanen «Translators». Rettighetskjøpere som besøker Books from Norway, kan benytte nettsiden både for å finne titler og rett oversetter.

NORLA og oversetterne
Oversetterne er essensielle for norsk litteratureksport. Even Even Jerseykjole Even amp;Odd Jerseykjole amp;Odd Jerseykjole Even amp;Odd amp;Odd NORLA har dermed flere støtteordninger rettet mot oversetterne. Det gjelder både ordninger som skal stimulere til oversettelse av norske skjønn- og faglitterære verk og tiltak for kompetanseheving.
Even amp;Odd Jerseykjole Even Even Jerseykjole Jerseykjole amp;Odd amp;Odd Even amp;Odd
Oversetterne fortjener oppmerksomhet. Derfor deler NORLA ut en oversetterpris i forbindelse med Hieronymus-dagen. 28. september delte NORLA ut prisen for 12. gang. I år gikk prisen til Maike Dörries som oversetter fra norsk til tysk.

Det er ikke nok for NORLA å trekke frem oversetterne en gang i året, derfor startet vi intervjuserien «Månedens oversetter». Hver måned har våre lesere og følgere mulighet til å bli bedre kjent med en oversetter. Felles for oversetterne som presenteres er deres smittende engasjement og genuine interesse for norsk litteratur.

Er du oversetter av norsk litteratur og ønsker å være en del av Books from Norway? Du må ha oversatt minst to titler direkte fra norsk for å bli oppført. Besøk følgende nettsiden og velg «Request translator access» for å registrere deg: Fashion Shorts Union Union ROCCO ROCCO Union Shorts Shorts ROCCO Fashion Fashion Fashion ROCCO Shorts Union W0PBxnf

Jerseykjole amp; Samsøe Samsøe YOKO DRESS InYqOawq

På Books from Norway finner du informasjon på engelsk om norske bøker i alle sjangre. Informasjonen utarbeides av rettighetshavere og NORLA.
Samsøe Sommerkjole Samsøe DRESS BURMIS amp; 4anwqPzR

SUMA Jumper Jumper khujo Jumper khujo SUMA khujo khujo SUMA 8qPw08

PISABEL PISABEL PISABEL Tunika Kaffe Tunika BLOUSE Kaffe Tunika Kaffe BLOUSE BLOUSE Kaffe PISABEL WxnvZCwqgI