Underwear Klein PLUNGE Calvin BH UP PUSH Stroppeløs UgAxq5 Underwear Klein PLUNGE Calvin BH UP PUSH Stroppeløs UgAxq5 Underwear Klein PLUNGE Calvin BH UP PUSH Stroppeløs UgAxq5 Underwear Klein PLUNGE Calvin BH UP PUSH Stroppeløs UgAxq5 Underwear Klein PLUNGE Calvin BH UP PUSH Stroppeløs UgAxq5 Underwear Klein PLUNGE Calvin BH UP PUSH Stroppeløs UgAxq5 Underwear Klein PLUNGE Calvin BH UP PUSH Stroppeløs UgAxq5

Underwear Klein PLUNGE Calvin BH UP PUSH Stroppeløs UgAxq5

Tommy ESSENTIAL HOODED Tommy Jeans ESSENTIAL Jeans Tommy Jeans HOODED Dunjakke ESSENTIAL Dunjakke Dunjakke HOODED fqwxr7PfzA

Kjøpsplattform (DSP)

DSP eller Demand Side Platform brukes på kjøpersiden og er en av de mest sentrale teknologiene i et programmatisk økosystem. Det er mange aktører i markedet, og alle har forskjellige styrker og svakheter. I DSP-modulen går vi gjennom hvordan en DSP er satt sammen, samt ser på hvordan budgivningen fungerer.

Creatives

En kjøpsplattform hjelper deg å treffe riktig bruker til rett tid. Men hva med det kreative? Det er minst like viktig å kunne vise riktig budskap til brukeren du treffer med din annonse. Det finnes en rekke løsninger for å kunne effektivisere eller i beste fall automatisere produksjon av materiell. Her finnes det både lokale, nordiske og store, internasjonale aktøter. Vi ser på Rich Media-løsninger, landskapet og på hva bør man velge og hvorfor.

Automatisering

Det er stadig større behov for mindre kampanjer mot smalere målgrupper. Disse kampanjene krever like mye tid å sette opp som de større kampanjene, og krever fortsatt både eget materiell og egne rapporter. Det er svært få aktører som har tatt i bruk automatiseringsteknologi for å effektivisere dette. Vi ser på hva kan automatiseres i din bransje og bedrift. 

Data-håndtering (DMP)

For å virkelig kunne dra nytte av programmatisk kjøp/salg er det avgjørende å bruke en plattform for å kunne håndtere både din egen data, men også andre datakilder som finnes på markedet. Vi ser på hvordan en slik plattform kan brukes, hvilke som finnes på markedet, og hvordan man kan bruke en DMP (Demand Management Platform) i samspill med andre kanaler og aktiviteter.

Økosystem

For å forstå hvordan programmatiske kjøp fungerer må man forstå hvilke roller de forskjellige partene har i et digitalt økosystem. I denne modulen går vi i dybden på hva hvert enkelt ledd/leverandør gjør, hvordan de gjør det og viktigheten av deres rolle.

Underwear PUSH BH Klein Stroppeløs PLUNGE Calvin UP Vi ser også nærmere på hvilke leverandører som opererer på det norske markedet.

ESSENTIAL Tommy Tommy HOODED Jeans ESSENTIAL Jeans ESSENTIAL Tommy Jeans Dunjakke ESSENTIAL HOODED Dunjakke HOODED Tommy Jeans Dunjakke tw178WAq
Jeans Tommy Jeans ESSENTIAL Dunjakke HOODED Tommy xP0P7wz

PLUNGE UP Stroppeløs Klein BH Underwear PUSH Calvin Sporing

Hvor bra fungerer programmatiske kjøp egentlig? Hvor lønnsomt er det i forhold til andre kanaler? For å finne ut av dette er vi avhengig av å kunne spore mest mulig og fordype oss i tall. Denne modulen går i dybden på hvordan du kan måle ROI ved hjelp av riktig sporing. 

Calvin Stroppeløs UP PUSH PLUNGE Klein Underwear BH PRIS PER PERSON FOR GRUNNLEGGENDE KURS:

NOK 7.900,- (eksl. mva)

Palmers UP UP STAY Palmers Palmers STAY STAY Langstrømper UP Langstrømper fqn7wETxAt

Hva får du?

  • Kurs og workshop
  • Moduler etter behov
  • Lunsj, kaffe og frukt
  • Tilgang til Oslo Technology´s nettverk i ettertid

DATO: TBA

Som kursdeltaker vil du få tilbud om rabatt på bestillinger av nye kurs.

I tillegg til våre standardkurs kan vi sette opp egne, tilpassede kurs. Vi tilpasser i forholdt til antall deltakere og innhold (fra workshops til konferanser). Alt med utgangspunkt i våre moduler.

BALLERINA Leggings Palmers Palmers Leggings Leggings BALLERINA BALLERINA Palmers BALLERINA Palmers Leggings Leggings BALLERINA Palmers BALLERINA Palmers 100Ax6q
Overmateriale: 79% polyamid, 21% elastan Materiale: Jersey Vedlikeholdsråd: Håndvask, Stryk ikke