line Esprit A SKIRT skjørt Esprit SKIRT xYRaB7 line Esprit A SKIRT skjørt Esprit SKIRT xYRaB7 line Esprit A SKIRT skjørt Esprit SKIRT xYRaB7 line Esprit A SKIRT skjørt Esprit SKIRT xYRaB7

line Esprit A SKIRT skjørt Esprit SKIRT xYRaB7

Truser FLEX Hilfiger SHEER Tommy FLEX Truser Hilfiger SHEER Tommy HTgg68

Kjøpsplattform (DSP)

DSP eller Demand Side Platform brukes på kjøpersiden og er en av de mest sentrale teknologiene i et programmatisk økosystem. Det er mange aktører i markedet, og alle har forskjellige styrker og svakheter. I DSP-modulen går vi gjennom hvordan en DSP er satt sammen, samt ser på hvordan budgivningen fungerer.

Creatives

En kjøpsplattform hjelper deg å treffe riktig bruker til rett tid. Men hva med det kreative? Det er minst like viktig å kunne vise riktig budskap til brukeren du treffer med din annonse. Det finnes en rekke løsninger for å kunne effektivisere eller i beste fall automatisere produksjon av materiell. Her finnes det både lokale, nordiske og store, internasjonale aktøter. Vi ser på Rich Media-løsninger, landskapet og på hva bør man velge og hvorfor.

Automatisering

Det er stadig større behov for mindre kampanjer mot smalere målgrupper. Disse kampanjene krever like mye tid å sette opp som de større kampanjene, og krever fortsatt både eget materiell og egne rapporter. Det er svært få aktører som har tatt i bruk automatiseringsteknologi for å effektivisere dette. Vi ser på hva kan automatiseres i din bransje og bedrift. 

Data-håndtering (DMP)

For å virkelig kunne dra nytte av programmatisk kjøp/salg er det avgjørende å bruke en plattform for å kunne håndtere både din egen data, men også andre datakilder som finnes på markedet. Vi ser på hvordan en slik plattform kan brukes, hvilke som finnes på markedet, og hvordan man kan bruke en DMP (Demand Management Platform) i samspill med andre kanaler og aktiviteter.

Økosystem

For å forstå hvordan programmatiske kjøp fungerer må man forstå hvilke roller de forskjellige partene har i et digitalt økosystem. I denne modulen går vi i dybden på hva hvert enkelt ledd/leverandør gjør, hvordan de gjør det og viktigheten av deres rolle.

Esprit skjørt Esprit SKIRT line SKIRT A Vi ser også nærmere på hvilke leverandører som opererer på det norske markedet.

SHEER Hilfiger Tommy Truser Tommy Hilfiger FLEX q1t4wE7
FLEX String Tommy Hilfiger THONG SHEER aWnnO78

line Esprit A SKIRT Esprit skjørt SKIRT Sporing

Hvor bra fungerer programmatiske kjøp egentlig? Hvor lønnsomt er det i forhold til andre kanaler? For å finne ut av dette er vi avhengig av å kunne spore mest mulig og fordype oss i tall. Denne modulen går i dybden på hvordan du kan måle ROI ved hjelp av riktig sporing. 

SKIRT line Esprit Esprit SKIRT A skjørt PRIS PER PERSON FOR GRUNNLEGGENDE KURS:

NOK 7.900,- (eksl. mva)

Straight jeans CHRISSY ROME Tommy Hilfiger leg dark tqZOwHx

Hva får du?

  • Kurs og workshop
  • Moduler etter behov
  • Lunsj, kaffe og frukt
  • Tilgang til Oslo Technology´s nettverk i ettertid

DATO: TBA

Som kursdeltaker vil du få tilbud om rabatt på bestillinger av nye kurs.

I tillegg til våre standardkurs kan vi sette opp egne, tilpassede kurs. Vi tilpasser i forholdt til antall deltakere og innhold (fra workshops til konferanser). Alt med utgangspunkt i våre moduler.

Straight MILAN CHRISSY leg Hilfiger jeans Tommy xTO5qwn1t
Overmateriale: 60% polyester, 30% viskose, 10% elastan Vedlikeholdsråd: Kan ikke tørkes i tørketrommel, Maskinvask på 30°C